PT, instagram og sånn

Som personlig trener blir jeg møtt med endel fordommer, spesielt når det er alkohol i bildet. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har vært på druen, og fått høre; drikker du alkohol?

Ja mastermind, det gjør jeg. Jeg skjønner ikke hvorfor storparten av folk tror at personlig trenere kun trener, jobber, drikker aloe vera vann, spiser tørr kylling og brokkoli. Eller jo, det vet jeg. Alle de tusen bloggene og instagramkontoen her i verden. Og jeg blir like irritert hver gang og vil starte en diskusjon. Men som vi er lært opp; når du blir PT, er du ikke lengre enn enkeltperson. Menneskene rundt deg ser deg som PT med en øl i hånda. Og det er fair det, vi har spesiell rolle. Men la meg også være Gina, Gina som liker å ta seg en fest, Gina som spiser sjokolade og pizza uten å få dårlig samvittighet.

 

For noen uker siden fikk jeg meg personlig trener. Du sa hva?! PTen har PT?? Som personlig trener planlegger man hele dagen, planlegger treningsprogram, øvelser, kostholdsprogram, væremåte, osvosv. Så skal man trene selv da, og da må man også planlegge. Og da er man lei! Rett og slett lei. Så for meg, og jeg vet det er rimelig mange andre Pter også som føler det samme, er det beste å investere i PT som kan planlegge for meg, presse meg og hjelpe meg. Selv Northugen trener ikke selv. For meg er det helt naturlig å ha PT, men for folk rundt meg kan virkelig ikke fatte det. Vi trenger inspirasjon fra andre, lære noe nytt og den beste måten er å ha en PT. Samtidig får jeg også et spark i ræva. Selvom jeg jobber med trening, har jeg hatt mange dårlige treninger, fordi jeg rett og slett ikke gidder hele tiden. Så ja, jeg har PT! Og verdens beste PT også. Så takk Heidi!

 

Jeg er lei av den perfekte verden vi skal leve i, hvor treningstøyet skal alltid være nytt og fresht, sminka må være rett, håret være fint, poseringene må insta på minst inneholde rumpe, pupper, eller mage. Og den poseringen er selvfølgelig innøvd. For de fleste som trener vet hvordan man skal vise kroppen best frem, selvom det ikke viser virkeligheten. DET er ihvertfall det kleineste jeg vet om. Folk som legger ut bilder som overhodet ikke stemmer overens med virkeligheten kun for å få mest likes. Jeg har vært vitne til kommentarer som; øhm, hun/han så veldig annerledes ut i virkeligheten.

 

For all del, jeg syns at man skal være stolt over kroppen sin og gjerne vis den til resten av verden. Men værsåsnill, vis kroppen din hvordan den virkelig er. Jeg blir lei meg når småjentene viser meg instabilder om hvordan de vil se ut. Og beklager til dere som legger ut slike bilder, jeg sier alltid: De fleste bilder er fikset på, ikke ha slike bilder som motivasjon. Og jentene stråler da! Fordi de har et bilde om hvordan mennesker skal se ut, fordi folk jukser så fælt.

Jeg høres sikkert litt sinna ut her, men det er fordi jeg er sinna. Og jeg er absolutt ikke den eneste. Så folk, vær stolt av den virkelige kroppen din. Ikke den kroppen du får flest likes av. Jeg må jo også innrømme at jeg også har stått foran speilet og prøvd å ta bilde av rumpa i beste posisjon, men man lærer. Og det har jeg sannelig gjort. Fikk opp et lys når jeg la ut bilde hvor jeg klarte å vri og vende kroppen slik at rumpa så litt større mens jeg holdt pusten. Kom på jobb, så sa en medarbeider; tenkt til å trene pannekaka idag eller? (pannekaka = rumpa. Aka flat) auch....

 

 

 

 

Hvis dere fortsatt vil jukse på bilder, så har jeg noen enkle poseringer som funker til å lure folket. Enjoy. Og tro meg, dette blir brukt mye.


1. vi starter basic. Venstre side er meg 100% naturlig. Hvis man trekker rumpa litt bakover, strammer låra og drar shortsen litt lengre opp skjer dette. Lårene får det berømte gapen, de ser lengre og slankere ut. FILTER ER VELDIG VIKTIG HER

 

2. Magen. Venstre side naturlig avslappet. Ved å vri ryggen, få det riktige lyset og filter ser magen mindre og sterkere ut. Hold pusten og lat som om noen slår deg i magen. 

 

3. Helhetsinntrykk av mage og bein.  Venstre naturlig med tighsten som glir ned. som den alltid gjør! Dra ned tighsten din enda lengre ned, rumpa bakover, litt til siden og hold hånda di på hofta slik at man skjuler lovehandles. Og filter selvfølgelig! Og hold pusten....4.klassiske rumpebildet. venstre side normal og avslappet. Ta bakre ben bakover, slik at rumpa skvises oppover og bakover, og for guds skyld, HOLD INN MAGEN. 

Og siste bildet. Denne poseringen blir jeg helt matt av. Hvem står sånn til vanlig?? Prøver man å tøye? En ny måte å se om man har vondt i knærne? Ihvertfall. ned på kne, press rumpa sammen, hold inn magen og beveg deg nedover til rumpa popper opp og knærna sprekker av smerter. 

Så hvis du er en av de som har sett disse poseringene og tenkt; Fy søren, for en kropp. Nei, det er ikke kroppen, det er poseringene som gjør kroppen slik. Og som jeg forhåpentligvis har klart å vise, juks og fanteri. 

og beklager til de som føler seg truffet nå og syns jeg er verdens teiteste, sorry mac! Dette er virkeligheten. 


 

170 kommentarer

Heidi

26.02.2015 kl.19:42

Gina! Du er god! Dritbra innlegg! :D

wivian

26.02.2015 kl.19:59

hahaha, for et bra innlegg! dagens samfunn...

AC

26.02.2015 kl.21:06

Hahahahaha😂😂

Madelaine

26.02.2015 kl.21:40

Gina, det her elsker jeg!! Fast leser, ingen tvil! Heia deg!!!

26.02.2015 kl.21:41

Liker innlegget :-)

S

26.02.2015 kl.22:06

solgt! Herved lagra nettsiden på favoritter og er fast leser! Et tips; ofte avtar antall lesere grunnet mindre enn et innlegg pr dag, så keep up the good work å få til 1-2 innlegg pr dag om du klarer!! Kjedelig er det et innlegg pr uke.. Men gad, ærlig og hverdagslivet uten 50 shades. Takk kjære funkis blåblogger!

Maren-Emilie

26.02.2015 kl.22:47

veldig bra innlegg!

Silje

27.02.2015 kl.00:13

Hahaha, ler meg ihjel!! Så sykt bra, digger dette!!!

Elisabeth

27.02.2015 kl.00:34

🙈

Og jeg er faktisk litt lei av alle som mener man umulig kan se sånn ut heller.

Jeg er lei av all klagingen og febrilske motbevisninger av at jenter egentlig ikke ser sånn ut. Du som PT kan da ikke ærlig talt si at du ikke har sett disse jentene? Sett, at alle kropper er forskjellige, og at noen faktisk ser smashing ut av seg selv?

Jeg har ridd hest hele livet, og har en killer rumpe. Skikkelig sprett, trenger ikke akkurat possere for å se det. Men om noen skulle se den på et bilde, så et den bestandig fake. Herregud da, det må jo alle skjønne, det BLOGGES jo om. Bruh.

Jeg har også som min mor, bestemor og oldemor blitt sjenket med en midje man ser i disney filmer. Jeg kan ikke noe for det. Slik er det bare. Sorry mac.

I tillegg er jeg sinnsyk høy, så om jeg skulle flashet magen min til deg så hadde dessverre tighsten min befunnet seg ganske mye lavere enn hos deg. Det finnes seriøst ingen tighster som er lang nok for meg i beina og som dekker rumpa bra nok. Igjen, jeg kan ikke noe for det, men om jeg ville flasha magen min til deg, så hadde tightsten min vært der nede. Det er et ork å dra den opp igjen hele tiden.

Ser du problemet mitt?

Jeg legger aldri ut bilder av kroppen min noen steder. Why? Fordi, herregud, den er jo fake. Lol lissom. Det er ikke tull engang, helt komitragisk. Men det er jo det folk er lært opp til nå. "Naturlige" sprettrumper finnes ikke, tynne midjer eksisterer ikke, og flate mager kombinert med tynn midje finnes hvertfall ikke!

Vet du hva kompisen til min samboer sa når vi møttes første gang (riktignok ikke til meg, men han fortalte det senere), han sa at Facebook bildene mine løy noe så sinnsykt. Kroppen kunne ikke sammenlignes med det rælet jeg hadde på Facebook heller.

Og det er ikke første eller siste gang jeg har hørt det.

Jeg vet overvektige ikke alltid legger ut strandbilder for de er redde for hva folk sier. Vell, jeg har heller aldri lagt ut av samme grunn. Jeg vil ikke at folk skal tro jeg manipulerer og posserer. Det er ikke en sånn person jeg er.

Jeg trives i min kropp, men tør ikke legge ut feriebilder eller bilder i trange klær.

Jeg vil ikke bli betraktet som fake. Selv om jeg har trent hardt i mange år, og har fått mye av genene mine, så teller ikke det. For blogger som dette er med på å rive ned, trampe på og spytte på "anderledes" kropper som min. Hetses daglig, på tv og radio.

Det er ikke min feil at noen har satt skjønnhetsidealene slik som de har vært.

Jeg synes alle er vakre, men jeg aner ikke lenger hva jeg skal gjøre. Jeg er så lei denne daglige hetsingen, "Fake", "FAKE", "Ingen har sånne kropper", "garantert at det der er retusjert", "hvem tror hun at hun lurer?"

Emilie

27.02.2015 kl.01:37

YES. Amen. Fantastisk innlegg. Og fantastiske tips, som viser hvor skrudd denne verden på sosiale medier er. Go girl!

Emilie

27.02.2015 kl.01:54

Elisabeth (og andre) - slik jeg oppfatter det; både "problemet" med kroppsfiksering, og slik jeg tolker dette innlegget, så handler det ikke om at "alle faker selfies", eller "ingen kan se bra ut naturlig". Jeg forstår problematikken du poengterer, og kan kun snakke fra mitt ståsted, derfor vil jeg presisere at fokuset på en bra kropp og på kropp generelt er det som fremmer 'problemet'. Angsten for å legge ut et bilde som kan beskyldes for å være fake blir, av prinsipp, det samme som angsten for å ikke ha en bra nok kropp. Ikke fordi 'kroppen' ikke er det som samfunnet har satt som krav til en "bra kropp", men fordi trangen til å dele er like stor på begge kanter. Jeg, personlig, har kjent på den samme trangen. For meg handler det om lengselen etter bekreftelse, håpet om å inspirere, være den "helten" som får andre til å ville være meg - jeg har aldri lagt ut en selfie i bikini. Men tanken er fortsatt der. Behovet for å dele har for folk blitt så stort at problemet ikke lenger handler om hvorvidt bildene er falske eller ikke, misvisende eller redigert, men helt enkelt om nødvendigheten ved å dele. Inspirasjon og motivasjon er vel og bra, men på hvilket grunnlag? De som velger å legge ut fitnessbilder fra konkurranser har nok ment å dele med andre i samme posisjon, men resultatet er 15 år gamle jenter som går på diett og tar 100 squats om dagen. Sunt? Svært sjelden.

Dette er et tema man skriver bøker om, så skal sette punktum mens leken er god. Men jeg kjenner meg igjen i innlegget ditt, Gina, nettopp fordi fokuset på kropp går til hodet på folk. Mer balanse og mentalitet, mindre kropp og fasade. Det er mitt heiarop.

Ida

27.02.2015 kl.02:25

Elisabeth. Dette er et morsomt innlegg. Og hvis du ikke vil legge ut bilder av deg selv fordi du er redd for hva andre mener så setter du ikke akkurat et godt eksempel ved å kritisere det Gina legger ut her nå. Kan ikke alle bare få være som de er? Det virker som det er viktig for deg. Og Gina er morsom.. Så ta deg en bolle.

Grethe Stangeland

27.02.2015 kl.08:31

Fantastisk bra innlegg 😄👍 har tenkt sånn titt å ofte å i denne tidsepoken skulle man trodd at utseende betyr alt.

Tøndel

27.02.2015 kl.08:43

AWESOME💪😄😄

gina sophie

27.02.2015 kl.09:15

Elisabeth: hvis du oppfatter dette innlegget som personlig angrep mot deg, så syns jeg du kan lese det en gang til. Med åpent sinn og litt humor :)

og dere andre, tusen takk!! Herlig å se at det er flere som tenker og føler det samme som meg! Ha en fin dag alle sammen :)

Maren

27.02.2015 kl.09:23

Kuleste jeg har sett noengang!!👏 tommel opp

Beret Hartviksen

27.02.2015 kl.09:46

Hahah, sykt bra!

maria

27.02.2015 kl.10:06

Sporty og og tøft gjort av deg! Er så lei av kropp! Trening=fin kropp, rett mat= fin kropp, ikke mat=fin kropp. Hva skjedde med rett mat og trening = god helse! Det er så viktig. Usikkerheten rår over folk desverre. Synd. Men knallbra innlegg!

lisa

27.02.2015 kl.10:10

Love it, endelig noen som vet hvordan det fungerer 🐭

Katrine

27.02.2015 kl.10:55

Åååh!! TAKK!!

Kine

27.02.2015 kl.11:20

Amen

Stine

27.02.2015 kl.11:21

Pleier aldri å kommentere på blogger! Men denne var awesome! Gjorde dagen min ihvertfall!😊👍

Maja

27.02.2015 kl.11:22

yess!!!! hahahaha beste jeg har lest

:)

27.02.2015 kl.11:25

Jeg har jo lurt veldig på hvorfor folk absolutt må posere på "etter" biler. Nå vet jeg :) bra skrevet :)

Anja

27.02.2015 kl.11:27

Fantastisk !!!!!!!

Marthe

27.02.2015 kl.11:43

Blir litt som retusjering det der, at man holder kroppen slik at det ser "best" mulig ut på bilder. Bra at du tar det opp, og at det kommer fra en som deg som er utdannet og har tittel innen trening. Vi trenger forbilder som tør å sette fingeren på at instagram-bilde-trenden er usunn og latterlig. Selv de som trener masse kan ha og har litt mage og lovehandles. Og det er sånn det skal være. Bra Gina!

Shanna

27.02.2015 kl.11:44

Morsomt innlegg! Noe å tenke på neste gang man ser slike bilder. Jeg prøvde faktisk triksene dine i speilet. Så utrolig dumt ut på meg, haha.

27.02.2015 kl.11:54

Wow, ble litt satt ut. Hehe, av bildene dine, det ser jo ut som "to forskjellige" personer.

Men veldig bra skrevet, jeg likte innlegget ditt veldig godt! Jeg skal begynne og trene men har virkelig kviet meg og gruer meg til å evt starte på treningstudio på gruppetimer eller evt skaffe meg en pt for å lære litt mer da jeg er grønn på trening. Men det er som du sier, man må se bra ut, ha de nyeste treningsklærne/skoene osv.. uff

Gina Sophie

27.02.2015 kl.11:57

Anonym: Det er det jeg vil ha vekk. at man må ha de riktige klærne og kunne trening, for å trene. Stå på og gi f i hva andre mener, you can do it!

Marianne

27.02.2015 kl.12:22

Tusen takk for en fantastisk selvtillitsboost! Deilig å se at andre også får lovehandles av 2xu tightsen, samme hvor mye man trener og hvor flat magen ser ut og føles ellers. Du har en sunn og fin kropp, og det er tydelig at det finnes flere jenter som meg det ute, med en helt normal kropp som er overdrevent posert og lyssatt på bilder. Viktig fokus, takk skal du ha :D

Fran

27.02.2015 kl.12:34

Jeg dævver, bra innleg. Jeg ante ikke at man kunne gjøre så lite for å se så anderledes ut! You made my day!

Lea

27.02.2015 kl.12:36

Amen to that! Bloggen din er lagt under mine favoritter, og jeg gleder meg til å følge den videre!

Så typisk før/etter-bilder som folk ville lagt ut fra tiden da de ikke trente, og så har de trent og spist sunt en måned, og wow- kjemperesultater! Det morsomme er jo at man kan få samme "resultat" på et par sekunder av å endre litt på posering og vinkel som du tydelig viser her :-D

Lise

27.02.2015 kl.12:40

Du er rå! Beste jeg har lest på lenge!😂😂😂 Så utrolig sant!

Christine

27.02.2015 kl.12:49

det her må være det beste jeg har sett på lenge! Er så sykt lei av at alle skal ha den "perfekte" kroppen, vel og merke på INSTAGRAM. Kan ikke telle på fingrene hvor mange ganger jeg har møtt på personer som har lagt ut slike bilde som du viser, og faktisk blitt sjokkert og lurt på hvor den kroppen har blitt av når man møtes på dem. Å den siste pose'n der, haha herregud ingenting er jo naturlig med den, så ja hva er det de holde på med? Jeg synes det bare ser dumt ut, men om de får den perfekte rumpa av den grunn, så værsågod. Endelig ei som har skjønt det og faktisk har delt det med "verden"! Digger innlegget ditt

Kamilla

27.02.2015 kl.12:57

Haha, det her er så bra!! Made my day! Så sant så sant :D

Glenn Karslvik

27.02.2015 kl.13:00

Fantastisk!! Man trenger mer fokus på dette :-)

Rebecca

27.02.2015 kl.13:00

Hahahah, tidenes innlegg! Kjempe bra.. :)

Kamilla

27.02.2015 kl.13:10

For et fantastisk bra innlegg! Takk! :D Selv har jeg hatt , som jeg ser det, verdens beste PT siden sommeren 2014. Dere er en undervurdert gruppe som absolutt skulle hatt mye mer creds for jobben dere gjør! Bøyer meg i støvet! ;)

Martelene

27.02.2015 kl.13:12

Veldig bra innlegg. Det er deilig at noen endelig er ærlige rundt dette temaet som virkelig kan ta knekken på oss, jenter spesielt. God helg!

27.02.2015 kl.13:13

Ett supert innlegg!!!digget det!!!

27.02.2015 kl.13:13

Supert innlegg! :)

27.02.2015 kl.13:15

Fantastisk bra :)hilsen voksen dame med former,som er glad i og trene:)

Larzan

27.02.2015 kl.13:16

Politisk korrekt å mene man skal fremstå som man er. Regner med dere aldri bruker sminke heller da. Det er ingen prinsipiell forskjell på sminke, poserings-"juks" eller bildemanipulasjon.

Katrine Mariell Karlsen

27.02.2015 kl.13:18

Herregud, æ DIGGE dæ!

Christine

27.02.2015 kl.13:23

AMEN to that! :D

Thomas

27.02.2015 kl.13:29

Quote: " Selv Northugen trener ikke selv."

Vel, jo. Men han tenker muligens ikke selv? ;)

Emilie

27.02.2015 kl.13:29

Knallbra!!!

Gina Sophie

27.02.2015 kl.13:34

Thomas: hehe sant. mente heller at alle kan ha behov for hjelp med trening, uansett form og yrke :)

stine Kamilla

27.02.2015 kl.13:40

Hei. Jeg har nettopp begynt å trene som 21 åring og det jeg føler selv at jeg trenger å trene er mage. Men finner ikke noen øvelser ol som jeg føler hjelper. Har du noen forslag?

Kristine

27.02.2015 kl.13:41

Fantastisk! Ler meg i hjel👏👏👏

Marina

27.02.2015 kl.13:48

Takk for det enda e noen ijæn med litt fornuftig tankegang!👍👍 stå på! Kjempe bra innlegg !!

Camilla

27.02.2015 kl.13:51

hahahha, jeg dør. Elsker poseringene! Ser såå mange som bruker den nederste poseringen lol

Postmann pat

27.02.2015 kl.13:52

veldig bra innlegg. Jeg vil også påpeke at jeg for nylig tok opp trening med 2 års pause pga skade og smågodt. Men når man begynner å trene igjen kommer moral politiet og sier fy fy når jeg vil chille med en pils eller lignende.

Den poseringsbiten er klassisk. Kan man ikke være fornøyd med seg selv? Hvis ikke gjør noe med det vi andre må ofre for å komme i form og.

Bloggeren er flott som hun er i naturlig pose.

DanWa

27.02.2015 kl.13:53

Hahaha Shit. fikk litt innblikk i disse type bilder nå. jeg trodde faen meg det var før og etter trening i noen månder bilder:p utrolig morro konge, Takk!

27.02.2015 kl.14:05

Dritbra!

Peter

27.02.2015 kl.14:12

Du planlegger vel ikke væremåten til kundene dine? Synes det i tillegg sier noe om dine PT egenskaper om du ikke klarer å trene og pushe deg selv.

Det er litt merkelig at du (indirekte) sammenligner deg med Northug.. Det er kundene dine du må sammenligne han med. Du kan se på deg selv som treneren til Northug. Og nei, treneren til Northug har ikke egen trener.

Mye dumme ting du har skrevet, men orker ikke henge meg opp i mer.

Husk; Du er PT. Kroppen din er en reklameplakat for egen bedrift.

Anette Linnea Vagle

27.02.2015 kl.14:17

Så utrolig bra skrevet! Er så enig med deg i alt du skriver her. Skrev akkuratt ett innlegg om noe i samme duren. Folk er alt for opptatt av at andre skal like kroppen deres, så di jukser seg til fine bilder og gir andre dårlig selvtillit og ikke minst små ungene som ser opp til dette... Dette samfunnet har blitt så utrolig dumt, det gjør meg gal. Creds til deg! 😃

Gina Sophie

27.02.2015 kl.14:18

Peter: jeg sammenlignet ikke meg selv med Northug, bare holdninger. Hvem klarer å presse seg selv 100% hver treningsøkt? ikke jeg ihvertfall, og jeg er ærlig om det. Hvis det er så mye dumt jeg har skrevet, så skjønner jeg ikke hvorfor du leser OG kommenterer.

Gina Sophie

27.02.2015 kl.14:19

Peter: og jo selvfølgelig endrer jeg væremåte med tanke på forskjellige PT kunder. Jeg snakker ikke likt til en 15 åring og en 60 åring. Personligheten er akkurat den samme.

Amalie

27.02.2015 kl.14:28

HAHA! beste jeg har lest på lenge, døde litt inni meg :P

Mistet plutselig en del forbilder jeg nå gitt.

Stine

27.02.2015 kl.14:28

YES OG HURRA!

elle

27.02.2015 kl.14:29

He he! Fantastisk!

veronica

27.02.2015 kl.14:40

Fantastisk!

Therese

27.02.2015 kl.14:42

Dette er det beste innlegget jeg har lest på lenge! Og jeg er helt enig i de kommentarene du skrev ovenfor til "Peter". Hans innlegg irriterer meg litt, ganske enkelt.

Det har ingenting med PT-egenskapene å gjøre hvis man "ikke klarer å pushe seg selv på trening". Selv toppidrettsutøvere, som mest sannsynlig har greie på sin egen trening og hva som funker for dem, trenger motivasjon, inspirasjon og hjelp til både teknikk og holdninger. Det er godt med litt støtte utenifra.

Og det med væremåten: HELT enig i det du skriver om at man endrer væremåte med tanke på ulike PT-kunder. Det kan faktisk sammenlignes med mitt eget yrke, og jeg er straks ferdigutdannet sykepleier: jeg endrer selvfølgelig væremåten min ettersom hvilke pasienter jeg har med å gjøre. Man er i vidt forskjellige relasjoner, og hver relasjon krever en individuell tilpasning til den man er i relasjon med. Hvis ikke synes jeg ikke man kan kalles profesjonell, uansett om man er PT eller i et annet yrke som krever samhandling med andre mennesker.

Flott innlegg!! Og helt fantastiske bildeillustrasjoner! :)

Nils-Ove

27.02.2015 kl.14:44

Godt noen kan vise hva som er virkelighet, og hvor mye bilder kan "fikse" ting. Dette gjelder alle steder, og ikke minst i magasiner og reklame som setter umulige kroppsidealer til masse mennesker. Bilder lyver vanligvis mer enn man tror idag. :)

Gina Sophie

27.02.2015 kl.14:45

Therese: Tusen takk! Setter veldig pris på slike kommentarer tilbake når folk skal være negative.Sprøtt hvordan en negativ kommentar kan påvirke. Så tusen takk, og herlig at du er enig :)

Gina Sophie

27.02.2015 kl.14:48

Nils: Takk Nils! du er en av de få guttene som støtter innlegget!

Ole

27.02.2015 kl.15:17

Artig, men det hjelper jo litt på å se smashing ut i utgangspunktet :)

Kaja

27.02.2015 kl.15:19

AMEN!! Endelig noen som sier det samme som meg om de poserte insta bildene, haha! 😂

Amanda E.T

27.02.2015 kl.15:27

Halleluja, hipp hipp for kjempe innlegg! 😀

Irene

27.02.2015 kl.15:31

Kan jeg få legge til en ting? Disse treningstightsene med pushup-effekt på rumpa: de ser faktisk bare helt, komplett idiotiske ut!

Maria

27.02.2015 kl.15:37

Haha! Made my day :))

Marie

27.02.2015 kl.15:39

Du er fantastisk!

27.02.2015 kl.15:40

Fantastisk, rett og slett!!!!

27.02.2015 kl.15:49

FANTASTISK!! gjorde dagen min mye bedre!!😃😃

Linnea

27.02.2015 kl.15:53

Jeg syns dette innlegget var veldig bra, jeg tror veldig mange tenker det men ikke sier det! At du også innrømmet å trenge en PT selv syns jeg er kult, og forståelig du vet at skomakerens barn har ikke sko. Det sier faktisk litt, du jobber med dette hver dag, planlegger, trener og motiverer andre men du er også et menneske, du er fortsatt en vanlig person selv om du har denne jobben. Du er tøff!!

Elisabeth: jeg forstår så ABSOLUTT hva du mener, men, du kan legge ut bilder, folk kan si det er fake, men møter de deg i virkeligheten så ser de at det ikke er det.... Det er vell litt bedre enn andre som faker hele bildet og blir sett i virkeligheten og det man da ser er noe helt annet... Jeg forstår at dette er vondt for deg og jeg har selv hatt det slik, men de fleste blir født med en litt annen kropp og pga så mye kropps fokus sliter disse menneskene enormt.... Og det har jeg FULL forståelse for, det snakkes ikke om annet. Vil egentlig si at du og jeg er "heldig" vi trenger ikke fake et bilde for å føle oss fornøyd med kroppen. Ja, vi får kommentarer, da svarer jeg heller "møt meg før du dømmer".

Kristine

27.02.2015 kl.16:04

så sykt bra! Tusen takk, utrolig at jeg har blitt så begeistret over alle bildene av kroppene til folk. Også har jeg aldri tenk over at noe av det faktisk ikke er sant!

Siri

27.02.2015 kl.16:05

Fantastisk! Selvfølgelig har pt'en en pt - vi trenger alle noen til å hjelpe oss med motivasjonen av og til, og som pt er det kanskje lettere å anerkjenne sitt eget behov for og se nytten i å ha en pt. Samt en utmerket anledning for erfaringsutveksling.

Poseringene dine får meg til å føle meg mye bedre rundt mitt eget ikke-eksisterende thighgap. Skjemmes av og til over at jeg som stortsett oppegående menneske kan til tider henge meg opp i noe sånt, vel vitende om at det i mange tilfeller er en illusjon med nettopp den hensikt du påpeker - å skaffe likes.

Love it!

Sindre

27.02.2015 kl.16:07

At pt er en batchelorgrad er jo ganske tåpelig men , man får jo batchlergrad i å stå på kassa på rimi idag . Hvor vanskelig er det å trene og spise riktig ? Folk må være dumme som brød som betaler en pt for å stå der å se på .

Danny

27.02.2015 kl.16:35

Masse props fra Hamar girl !

Monica

27.02.2015 kl.16:57

Så bra innlegg!

Annie

27.02.2015 kl.16:59

Skulle gjerne fulgt deg på bloglovin

Julie

27.02.2015 kl.17:07

stående applaus!! :D

jeg innrømmer gladelig at jeg fremstiller meg selv best mulig på insta, og det tror jeg igrunn 99% av alle som bruker det, gjør (for la oss være ærlig - hva er poenget med å fremstille seg selv dårlig?) Samtidig sørger jeg for å aldri redigere bildene mine eller se ut som en totalt fremmed da selvsagt :)

Elsker at du er så direkte, og kjenner meg godt igjen i det du skriver!

Synnve

27.02.2015 kl.17:12

Sindre: Grunnene til at man har en PT kan være mange! Blant annet kan det handle om motivasjon - som tidligere nevnt. I tillegg er det mange mennesker som ofte gjør øvelser feil og dette resulterer jo i at treningen ikke gir resultater eller i verste fall kan føre til skader. Mennesker som allerede har en skade kan ha nytte av en PT for å trene riktig i forhold til skaden - for å forbedre og ikke gjøre den verre. I tillegg har ikke hele landet vokst opp med allverdens erfaring og kunnskap om trening generelt eller hvilken type trenings som passer den enkelte person. Syns det kommentaren din er ganske hard og nedverdigende å skrive på en blogg som skrives av en PT. I tillegg tror jeg du selv skjønner at mennesker ikke trenger å være dumme fordi de ikke kan alt om alt. Unødvendig av deg!

heda

27.02.2015 kl.17:13

Dette er sannheten jeg prøvde å fortelle min søster på 15 år, men hun avfeide det med at jeg er sjalu på sånne" veltrente "folk:)) , men du viser perfekt hva de egentlig er "veltrente" til:)

Stian

27.02.2015 kl.17:41

Som lærar kjenner eg på det same mtp livsstil og alkohol. Skal du vere avholds fordi du er lærar, liksom? Tull.

Syns bildene dine var geniale og skal dele dei med alle elevane mine som har fått eit forferdelig syn på korleis kroppen skal vere i dag. Takk!

Maren

27.02.2015 kl.17:42

Flott skrevet 👍 Godt at noen er ærlige med seg selv og andre 😊

Gina Sophie

27.02.2015 kl.17:44

Stian: det varmer hjertet mitt!

Denica

27.02.2015 kl.17:49

Fantastisk bra innlegg! 😄👍

May

27.02.2015 kl.17:57

Beste jeg har lest på lenge! Hipp hurra og henda i været for deg 👏😁

herlighet

27.02.2015 kl.18:03

Haha.. " Dette er ikke virkeligheten folkens!!"

Øh okey.. Jeg har slik (etterbilde) kropp jeg, UTEN å posere. Jeg fødte til og med et barn for kort tid siden.

Mener du VIRKELIG at vi alle er støpt i samme form?

Jealous much?

Gina Sophie

27.02.2015 kl.18:20

herlighet: de bildene jeg postet, er ikke virkelig nei. det ser du selv? Cred til deg at du har etterbildene :) jeg har ikke sagt at alle er støpt i samme form? hehe. 99% er enige med meg og skjønner hva jeg frem med innlegget mitt. så tror du bare har misforstått. Men som sagt, selvfølgelig skal man være stolt av kroppen sin uansett. Blir bare feil når man fremstiller kroppen 'feil' slik at unge jenter blir påvirket. Og det er alt for mange som blir påvirket. uansett, cred til deg at du har en sånn kropp naturlig. det har jeg aldri kritisert. Og det håper jeg du skjønner også.

rundtomkringtrorjeg

27.02.2015 kl.18:31

Du er nok inne på noe riktig her, ser du er fra Horten. trener selv daglig på Trimmhuset, har en topp Pt det. Trul Petter, en kjernekar)

Rebekka

27.02.2015 kl.18:34

herlighet: du har virkelig misforstått innlegget. Innlegget handler IKKE om noen har en "etterkropp" eller ei, men at det er med enkle triks som filter og rett poseringer lett å fremstille seg enda litt mer fit og digg enn det man egentlig er. Selv de mest veltrente og slanke modellene vet hvordan de skal posere for å fremheve kroppens muskler best mulig. Er også derfor fitnessutdøvere står i veldig merkelige positurer og flexer og maler kroppen mørkebrun for nettopp å fremheve musklene og konturene best mulig. Ingen er sjalu på deg som synes du selv har en fin kropp, heia selvtillit.

27.02.2015 kl.18:36

Mye kan jo fakes(men det visste vel de fleste før du presiserte det i dette innlegget?), men herregud det finnes da virkelig smashing kropper der ute! Synes det er synd at du påstår at det ikke finnes rå rumper, flotte markerte mager og lange slanke bein når det faktisk er mange jenter som har lagt mye tid, energi og glede i å trene for å (blandt annet) oppnå dette. Slutt å rakk slik ned på jenters kropper, la folk vise seg frem og være stolt over seg selv, så kan du heller droppe dine selfies hvis du føler at disse er fake. Snakk for deg selv, hold oss andre utenfor😉

Til tider morsomt innlegg og noe fornuftig også må jeg legge til😊

Gina Sophie

27.02.2015 kl.18:37

rundtomkringtrorjeg: Truls petter kjenner jeg! har faktisk jobbet på Trimhuset før jeg flyttet til Oslo

Gina Sophie

27.02.2015 kl.18:39

Anonym: jeg har på ingen måter sagt at det ikke finnes! Det vet jeg veldig godt at det finnes :) det jeg mener er at unge jenter spesielt ikke klarer å se forskjellen på virkeligheten. og det er både synd på jentene OG de som faktisk har smashing kropp. jeg er for: vær stol av kroppen, og det har jeg også skrevet.

Gina Sophie

27.02.2015 kl.18:41

Anonym: Og jeg legger kun vekt på de poseringene jeg har lagt ut! på en litt humoristisk måte for å sette det på spissen!

Soa lens

27.02.2015 kl.19:19

Fatter hva du mener. Men selv er jeg litt glad for at eni kan gjøre d. Har slitt med spiseforstyrrelse I flere år og dette har redder meg. En trenger jo ikke akkurat legge d ut heller, men jeg Kan se Meg selv fra en side jeg er fornøyd med og d hjelpe meg. Vet at dette er et Innlegg rettet not Instagram og generelt, men føler meg litt dum nå🙈.

Men VELDIG bra at noen faktisk snakker Om d!!!!

Oda

27.02.2015 kl.19:38

Vanvittig bra skrevet, og endelig en som tar det SKIKKELIG frem i dagslyset. Tror ikke jeg er den eneste som irriterer meg over de "anstrengte" pose bildene som flommer på dashen, spesielt når man vet hvordan de ser ut uten filter - hvorfor gidder de?

Veldig bra, thumbs up!!

Marion

27.02.2015 kl.20:05

amem sier jeg bare! Dette trengte jeg virkelig å se hvor enkelt det faktisk er å fake ett bilde så mye bare for likes på sosiale medier,litt skremmende faktisk og med tanke på at det er så mange ungjenter der ute som blir påvirket av slik: o kan ærlig innrømme når jeg har sett bilder av andre med feks slike etter bilder som du har så blir jeg nesten litt deprimert over hvordan jeg ser ut og aldri kommer dit i treninga mi,men nå fikk jeg faktisk en tankevekker når jeg så nå hvor enkelt det faktisk er å fake ett bilde så enkeltx) så tusen takk,dette innlegget hjalp på motivasjonen min i hvertfall: D
POseringer har SYKT mye å si for formen!

Ida

27.02.2015 kl.20:31

Fantastisk!!!!

Lisa

27.02.2015 kl.20:32

Hatten av for deg :-) Dette er definitivt det beste jeg har lest hittil! Jeg er 32 år og har i flere år strevet med å få den '' perfekte'' kroppen men hele tiden slitt med mye vann i kroppen og oppblåsthet. Selv om jeg spiser sunt og trener 5-6 ganger i uken... Fantastisk... om alle kunne være så ærlige som deg :-)) Konk folk ser nok sånn '' perfekte'' ut men det er dog KUN i den perioden ... resten av året er de akkurat som oss alle andre med litt her og der :-)) Anywho... Rå bra innlegg og ikke for å glemme poseringene dine :-))))) Klapp klapp!!

27.02.2015 kl.20:53

Skulle noen ta seg nær av dette, så betyr det vel bare at du traff spikeren midt på hodet 😉

Gina Sophie

27.02.2015 kl.21:04

Anonym: amen to that!

Linn

27.02.2015 kl.21:17

Digga denne posten, enkelt å jukse!

victoria

27.02.2015 kl.22:14

Å jeg som altid har trodd på disse bildene! 😂

Christine

27.02.2015 kl.22:56

Helt rått!! Hatten av for deg! :)

Ole

28.02.2015 kl.00:36

Likte uansett den kroppen til venstre best

28.02.2015 kl.00:57

Herregud! Hun sier da ikke at man ikke kan se bra ut på bilder, men dette er et lite stikk mot de som "gjør" seg til for å se bedre ut. Har du en killer sprettrumpe så vær så god å ta bilde av den, men det blir fryktelig teit om man legger ut sprettrumpen som du ikke har! Her er det snakk om å fremheve noe du ikke har..

Utrolig bra innlegg!

line

28.02.2015 kl.06:53

Dette var helt konge, skikkelig selvtillitsboost, takk :) Hvorfor skal alle være så groteskt perfekte på instagram etc? Jeg synes synd på ungdom som vokser opp med dette presset i dag, jeg er 28 og kan godt merke presset selv. Etter å ha snuset de siste 5 årene slutta jeg i høst og la på meg noen kilo, og jeg tar meg selv i å nesten ønske at jeg ikke hadde slutta, og jeg er jo fortsatt slank! Jeg bør jo fokusere på at jeg har klart å slutte. Bakvendtland.

Stine

28.02.2015 kl.07:30

Kjekt å se hvordan disse bildene kan manipuleres.

opplevalanya

28.02.2015 kl.08:46

knallbra innlegg!!

personlig trener

28.02.2015 kl.09:27

Endelig noen som fikk sagt det riktig! Akkurat som om jeg skulle sagt det selv og enda mer. Som personlig trener så kjenner jeg meg igjen I absolutt alt. Og jeg pleier vanligvis aldri å legge igjen en kommentar slik.

Når det kommer til alkohol delen så er jeg faktisk avholds. Men det har ikke noe med at jeg er pt eller har hatt en dårlig erfaring som alle tror. Jeg har vært avholds siden VGS. Men på hver eneste fest : drikker du ikke alkohol fordi du er pt? Har du hatt en dårlig erfaring ? Hvorfor er du her om du ikke drikker? Osv .... at folk ikke kan la andre mennesker ha sitt liv og leve det slik de vil . Jeg kan fint dra på fest og kose meg med vennene mine uten den fordømte alkoholen. Men jeg har heller ingenting i mot de som drikker.

Takk for et flott skrevet innlegg. Håper folk kan åpne øyene sine litt :D

Stå på :)

Joar

28.02.2015 kl.10:11

Veldig bra skrevet, og jeg er 100% enig, men jeg mener at vanlige sunne folk trenger ikke PT, har en littegrann viljestyrke og innser at en trenger fysisk aktivitet, så er PT bare noe trendy greier som for noen er litt "kult"... Personlig trener liksom. ;) folk må få rævva ut av sofaen, klappe sammen laptopen med facebook å komme seg ut heller. Back to basic.

Elisabeth

28.02.2015 kl.10:18

Haha så bra skrevet :) ha en flott helg videre

Kamilla Haaland

28.02.2015 kl.11:10

og BAM så følte jeg faktisk at kroppen min var innafor! Hehe.

Eivind

28.02.2015 kl.11:21

For en genial artikkel G-S :)

Med dagens kropps- og kles/moteideal burde dette vært førstesidemateriale i samtlige aviser. Jeg er 110% sikker på, ut i fra hva jeg har lest av kommentarer, på at dette er til inspirasjon for alle! Også menn.

Takk!

Mvh

Eivind

Pernille

28.02.2015 kl.11:24

TAKK FOR FAEN. DU ER RÅ!

Karoline

28.02.2015 kl.11:39

Digger det! :D

ingrid

28.02.2015 kl.12:12

Herlig med før/etter bildene :) Viktig å få frem!!

Jenny Viktoria

28.02.2015 kl.13:00

Du er helt rå! Endelig noen som kommer med sannheten!!

Camilla

28.02.2015 kl.13:24

Kjære Gina,

selvfølgelig vil du få mye støtte for dette innlegget, grunnen er at få tallet legger ned mye tid til trening til at de kan få slike resultater. Men tror meg, etter å ha trent i en lang tid nå, har jeg sett mange jenter som ser slik ut som de fremstiller seg på instagram. Og ja jeg ser poenget ditt, men jeg er ikke enig i hva du skriver. Det å kalle folk fake siden de ikke ser ut som gjennomsnittet, er feil! Og jo det er mulig å se fit og trent ut. På skolen er det mulig å få A, hvis man jobber hardt. Det samme med trening, man kan få en veldig trent kropp, slik man ser på instagram og slikt, så lenge man legger ned hard trening, tårer, svetter og uendelig mange timer på treningssenteret, noe som jeg har klart! Men hvis man følger janteloven, slik som du gjør, så er det ikke mulig. Da er det ikke mulig å være flink. Samfunnet lar deg ikke få lov å være flink og annerledes. Og du er et eksempel på det! Og jeg synes du som PT ikke skal si til jenter det er umulig å bli som jenter som man ser på instagram, at det er ikke motivasjon.Hvis jeg hadde vært din kunde, hadde jeg sluttet hos deg. For meg har de jentene vært en stor motvasjon. Det er slik jeg har kommet der jeg er i dag. Jeg vil heller være en vinner enn å høre på en jente som sier at det ikke er mulig. JO ALT ER MULIG! du må bare jobbe hardere for det! Et eksempel er Nicki Minasj, hun hadde aldri vært der hun er i dag, hvis hun ikke hadde trodd at hun klarte det og at hun var flink! Det er snakk om at man må tro på seg selv. Jeg synes det er feil av deg og si at du ikke mener at noen skal bli truffet av innlegget ditt. Folk blir truffet når du sier at folk som ser veldig trent ut er fake. Jeg synes heller du som PT, skal si at alt er mulig, og ikke drepe motivasjonen til unge jenter med en gang de møter deg. Det blir bare feil!

Gina Sophie

28.02.2015 kl.13:47

Camilla: helt ærlig, så vil jeg at jenter skal bli den beste versjonen av seg selv. Ikke en de har sett andre steder. Og jeg kritiserer KUN poseringene. Lett å fake, thats it. Så ikke les mellom linjene her.

Marie

28.02.2015 kl.13:56

Haha, how to pose guiden var spot on! Veldig vittig!! 👍👏

Trine - Klisjéhjemmet

28.02.2015 kl.14:56

Hei!

Så deilig å se innstillingen du har til personlige trenere og livet generelt! :-) I samfunnet i dag, føler jeg at ALLE skal bli personlige trenere og at den ene er mer kunnskapsrik enn den andre. De kjører et likt regime hele gjengen og oss andre dødelige har vel egentlig ingenting som vi skulle ha sagt, fordi det nettopp prates i latin og legges ut utallige kyllingmiddager, magebilder og chiafrøglass på Instagram og snapchat.

At du innrømmer at du også trenger en PT fordi du er menneskelig, som alle oss andre, er utrolig deilig :-) Og morsomt at du la ut de bildene! Kult å se deg på topplisten i dag!

Ønsker deg en strålende lørdag :-)

Klem fra en lite hysterisk matblogger på Klisjéhjemmet

www.klisjehjemmet.no

Gina Sophie

28.02.2015 kl.14:57

Trine: tusen takk!

Sina

28.02.2015 kl.14:59

Likte innlegget godt! Du treffer mange her, og jeg påstår ikke at det ikke finnes jenter som ser slik ut i virkeligheten, men let's face it: det er få. Vet ikke helt hva jeg synes om at de fleste guttene som kommenterer her er veldig negativt innstilt. Det sier vel kanskje noe om hva den nye standarden har blitt og hva man forventer å se av "sommerkroppen 2015". Men det blir såklart spekuleringer. Før var jeg en liten slappfisk og fikk høre at jeg kanskje burde trene litt oftere. Når jeg faktisk startet å trene fikk jeg kommentarer som "Slapp av litt a", og "nå må du ikke bli helt sykelig da" etc. Synes man skal ha et naturlig forhold til både kropp, trening og mat slik du beskriver i innlegget! Bra!

Hilsen en som trener, spiser smågodt og drikker øl med god samvittighet

Pippi

28.02.2015 kl.15:42

Jeg sier bare tusen millioner takk for denne artikkelen Gina! Takk for sånne som deg!

Suzii

28.02.2015 kl.16:31

Takk for at du skriver om dette! Vi trenger flere som deg som kan trykke sannheten inn i trynet på folk! Stå på! :)

Nora

28.02.2015 kl.16:41

Dette var fint. Vi trenger folk som er ærlige om hvordan kroppen faktisk ser ut!

Celine

28.02.2015 kl.16:45

Det er sant det du sier, men det er ikke akkurat noe nytt. Alle mennesker er da forskjellige. Du kan ikke mene at en pose gir en fantastisk kropp bare fordi din kropp viser det på bilder? Mener du også at gutter som legger ut bilder av at de flexer ikke har sånn kropp fordi de gjør seg til? Burde jenter fra nå av la være å stolt legge ut bilde av at de strammer fordi du gir et intrykk av at jenter som gjør det "egentlig ikke har sånn kropp"..? Litt lavt for å komme fra en utdanna PT spør du meg!

Rebekka

28.02.2015 kl.18:07

Celine: dette handler om å opplyse andre om hvor lett det er med poseringer og lett redigering (som med instagramfilter) det er å forandre kroppen flere kilo i muskler og fett. Om du leser kommentarene ser du at de aller fleste ikke var klar over at mange bruker slike triks for å se enda bedre ut. Gutter som flexer synes mye bedre og derfor skjønner man at de ikke ser sånn ut når de slapper av i musklene. Så om du syns du har en fin kropp og synes det er viktig å legge ut et bilde, så vær så snill. Må vet jo 150 000 mennesker at du har en litt mindre trent kropp etter din private photoshoot i speilet på Elixia er over, og unge jenter trenger ikke måle seg med den stramme deg, men har i bakhodet at kroppen din ser annerledes ut enn på bildet, i en avslappet versjon.

28.02.2015 kl.18:20

Elisabeth, ingen plasser skrives det at det er fake? Men POSERING.... Alle kan vri og vende på seg, stille seg i riktig lys osv osv for å se slik ut. DET var hele poenget, Men du valgte å hive inn mye annet tull.

Madeleine

28.02.2015 kl.20:31

bra innlegg! =) Man er da menneske og har ett personlig liv selv om man er pt og har en viss sunn livsstil

Tonje

28.02.2015 kl.20:45

Sjukt bra innlegg! Digger at du la inn disse bildene.

Liker også svarene du gir tilbake til de som kommenterer nagativt.

Erlend

01.03.2015 kl.01:52

Flott innlegg, dette beviser alt jukset som folk gjør.

Carina Chanel

01.03.2015 kl.09:31

Helt rått at dette innlegget ligger på topp da. Sier litt om hvor mange folk som er interressert i selfies. Og du skal nok se at mange av tipsene blir flittig brukt ;)

Rikke

01.03.2015 kl.16:17

Haha, den såkalte Frua gjør jo dette på alle sine bilder. Bikinibildet for noen år siden - som ble så kritisert for at hun var så tynn, og hun sa at hun bare er sånn - en tydelig 3:er.

Huff, jeg syns det er så pinlig når slike ting kommer fram. Som å se en episode av The Office, men jeg kan ikke trøste meg med at det ikke er på ordentlig..

Håper du fortsetter på denne måten og ikke faller for fristelsene etterhvert, du også :-)

Drea

01.03.2015 kl.17:07

Hahaha, genialt!

cuskima

01.03.2015 kl.20:44

Gina.....vet du hva -du når mange med din ærlighet og din rett frem måte å være på...eg likte innlegget ditt så bra at eg har lagt det ut som blogganbefaling i morgendagens innlegg på min blogg ,med link til deg selvsagt :)

mvh Lin

Kristin

01.03.2015 kl.23:00

Jeg liker at du avslører baksiden med instagram og alle sånne selfies og belfies, for dette har provosert meg lenge. Mange instagrammere manipulerer bildene på mange måter, skriver #nofilter, #nomakeup, #justwokeuplikethis, men har filter, vinklet i deres favør, oversminket og i hvert fall ikke våknet slik. Det er teit å overbevise andre om at man er "perfekt" og bedre enn alle andre. Er det ikke bedre så lenge du føler du selv er bra nok? Jeg jobber som personlig trener selv. Har kunder som ikke er fornøyde med seg selv. Jeg prøver å vise dem og fortelle dem at de er bra nok, at de bør trene for helsa og ikke for alle andre. Trening skal være gøy, man skal ikke trene for at andre skal anerkjenne deg og akseptere deg som individ.

Fredrik

01.03.2015 kl.23:22

Prøvd alle fem, ser fremedeles ikke bra ut.. ;)

Ingrid

02.03.2015 kl.00:51

Til de som føler seg truffet, og faktisk har sånn kropp. Hvorfor er det så sinnsykt viktig at verden vet det? Dette er så ukultur at jeg er kvalm. Lev livet, beveg dere, bruk kroppen, ikke missbruk tiden din på å avbilde og vise deg frem.

Bjarne Wedevold

02.03.2015 kl.02:18

Kunne ha vært et fint og viktig innlegg, hadde det ikke vært for at det kom 19 år for sent. Photoshop kan få en elg til å de ut som en torsk.

Henning

02.03.2015 kl.09:08

Dette innlegge synes jeg var utrolig kult. Flott å se ei dame som tørr å si sin mening, og vise hvor lett det er å fake på bilder. Skjønner ikke hvordan noen personer ser noe negativt i dette innlegge. Det er jo helt rått! Stå på!!

Monica Aho

02.03.2015 kl.10:42

Burde egentlig føle meg lurt av alle instagrambildene - men herregud hvor lykkelig jeg er for at det er mange som jukser!!! Har egentlig ikke tenkt på at positur og lys har så mye å si, men skjønner jo nå hvorfor jeg bestandig ser ut som virkeligheta på bildene av meg selv:) Superviktig tema!

kariM

02.03.2015 kl.10:58

Kjempebra innlegg!
Så utrolig bra innlegg! Jeg er veldig enig med deg!

tessan

02.03.2015 kl.12:02

2015 års bästa inlägg! 👏👏👏

Trine Lise

02.03.2015 kl.16:08

Hey Gina :)

Først og fremst: Liker innlegget ditt!! :) det er godt med fokus på realitet!

Selv er jeg en stor person (ihvertfall har vært) som har hatt det rimelig vanskelig opp igjennom livet, men den siste utfordringen min e at eg har nettopp vært innlagt på sykehus i 5 måneder med bukhule betennelse og har nå fått innlagt sonde i magen, som eg får all næringen min igjennom. Følgene av bettennelsen har blitt 4 operasjoner der det har fosvunnet organ etter organ (milten, magesekken og galleblæren, trodde ikkje det gikk an å leve uten de engang) og mellom 25 til 30 kilo, samt mye av muskulaturen min.... og hud og bryster har begynt å henge ganske mye... Så basicly ikkje noe utseende å være stolt av, men kroppen min e eg stolt av, den har tross alt klart å bære meg igjennom et drøyt sykehusopphold og mange påkjenninger (endel av de kommer til å være der resten av mitt liv og e ikkje bikket 30 år engang)

Midjen har alltid vært smalere enn annet, men nå er den blitt veldig smal, når eg pakker kroppen inn i klær ser den ikkje så værst ut... Type Marilyn Monroe så Det får være min trøst selv om sannheten som skjuler seg bak er et mareritt av arr og hud :( eg gleder meg til eg får lov å begynne å trene igjen, kanskje klarer eg å stramme opp noe av det, eg får se ka slags resultater eg klarer å få til etter hvert. :) kommer nok aldri til å bli en som viser frem kroppen min i minimalt med klær, også blir det nok badedrakt på stranden til sommeren :) men det kan jo være sexy det og ;) Eg har en haug med både psykisk og fysisk trening foran meg, og det e det maange andre som har også!

Fikk bare lyst å publisere dette for dere, i en verden av kroppsfiksjon og press på alle mulige kanter så er det viktig å kunne være stolt av det man har og det man klarer å utrette for seg selv! eg e glad for å være i livet! Og ler litt av de som stresser på seg høyt blodtrykk av alle forventningene som stilles i dagens samfunn. Rart kordan fokus endrer seg litt når man virkelig møter motgang i livet! :)

Så folkens gled dere for de små tingene i livet, gjør alltid det beste du kan, ingen kan kreve noe mer! Realiteten er faktisk sånn at omtrent ingenting er sånn som det blir fremstilt uten at litt juks er innblandet, så får det bli opp til hver enkelt om de vil stresse for å bli likt eller bare slappe av, ikkje ta seg selv så veldig høytidelig, men heller være stolt av den man er! De som liker deg for den du er vill alltid være der for deg om du fortsetter å være deg.

Kommer til å følge bloggen din Ginasophie, håper og at det kommer noen knusebra triks for oppstramming av mage, rumpe, lår og armer! ;)

Hejdå! :)

Kine

02.03.2015 kl.17:32

Dette her er akkurat det samme som jenter som lager trutmunn og sminker fram skinnbeina sine, akkurat det samme som dette! mener ikke å fornærme noen med dette men, best å være naturlig!

02.03.2015 kl.18:04

jeg fatta ikke hvordan det går an å jukse sånt , må vel ha redigerings program for å se slankere ut og større rumpe ?

ser ikke for meg at en posisjon kan gjøre at man ser veldig stram ut plutselig og mye større rumpe

Gina Sophie

02.03.2015 kl.18:13

Anonym: ikke noe photoshop nei! Kun mobil og filter.

02.03.2015 kl.18:49

Gina Sophie: det er sykt , siden det går an å få litt lubben person til å se stram ut :p

02.03.2015 kl.18:56

Gina Sophie: går det an å gjøre sånt med gratis redigerings programmer eller bare betalings programmer som gjøres sånt?

Maya

03.03.2015 kl.14:50

Kjempe fint å se bilder av deg. Det viser at en veltrent kropp ikke ser ut slik som på magasiner og reklamer ++, men ser naturlig ut og fin. Jeg også ser jo sånn ut jo!!!! :D

Bra! :)

Suzanne

03.03.2015 kl.15:41

Dette digga jeg!

Sigrid Marie

04.03.2015 kl.12:10

Jeg bøyer meg i støvet for deg! Ingen, å da mener jeg INGEN kunne ha skrevet det bedre! Jeg kjenner deg ikke å jeg vet ikke hvem du er, men serriøst, du får fram alt som jeg har tenkt på mange ganger, jeg er ikke PT selv, men jeg kjenner mange som har PT, å jeg skjønner dere godt jeg hvorfor dere har en PT selv, man må jo ha noen der til å gi deg tilbakemeldinger og noen til å pushe seg, noe man ikke kan få til seg hele tiden!

Å når du kommer til instagram bildene, det stemmer som bare fasan! Herregud, vet om noen jeg kjenner som gjør akkurat dette og det blir for dumt! Og de mener de har SÅÅ bra selvtillit, hvorfor kan de da ikke vise fram sitt sanne jeg? Sannheten kommer jo fram engang uansett :)

Fromfat2phat

04.03.2015 kl.22:31

Fantastisk bra, TAKK takk takk!!!

Ane-Christine

05.03.2015 kl.09:38

Fantastisk! Lo godt av det siste bildet der, for som du skriver; hvem står sånn da?? Herlig! Du er awesome :-)

Jølle

05.03.2015 kl.13:55

Jeg regner med at de som mener man skal stå for den kroppen man har heller ikke bruker sminke? Eller er dere dobbeltmoralister hele gjengen?

Carl

06.03.2015 kl.09:37

Hei Gina :)

Jeg forhåndslanserer våre svenske moteprodukter for kjendiser og store bloggere.

Siden stilen din passer med merkevaren vår, vil vi at du prøver et par.

Send meg en e-post så jeg kan sende deg mer informasjon.

Ha en flott dag!!

Carl

JM

06.03.2015 kl.12:42

Haha! Ble tipsa av dama om at "denne må du lese". Jeg, like dømmende som alltid over fitnessblogger, gikk inn med en rimelig skeptisk mine. Men, dette var faktisk helt legendarisk! Takk ;-) God helg!

Marie

07.03.2015 kl.16:52

Fantastisk!!!

Aurora Marie

09.03.2015 kl.18:06

Må si som konstruktiv kritikk at dette er ikke akkurat det beste eller mest reflekterende blogginnlegget jeg har lest.. Men jeg ser poenget sitt og ser at det er bra!

Man bør være fornøyd med seg selv og stå for valgene man tar. Det er ikke bra å ha skyhøye idealer som man aldri kan nå opp til. Det blir en evig sirkel med vonde følelser og lav selvtillit..

Men slik som du også sier er det jo lov å være fornøyd med seg selv og poste bilder! Men om det er moralsk rett i forhold til ansvaret man har kommer an på hvordan og i hvilket omfang. :)

Sunniva

16.03.2015 kl.13:10

Hahahahahaa, du har så rett! Stå på videre!

27.03.2015 kl.16:36

"Fremstå som man er" blir vel feil. Hvorfor bruker du sminke? Det er jo for å se "bedre" ut enn man egentlig "er". Er det ikke? Men ja, et fantastisk innlegg uansett, bra humor. Men synes du motsier deg selv da du bruker sminke...

sandy

03.06.2015 kl.21:14

Herlig! Nå skjønner jeg hvorfor det ser ut som alle på instagram trener 24/7, mange kjente poseringer du viste frem! 😂 Flott at noen tør å legge ut "reelle"kroppsbilder også. .ikke bare stram inn og sprett ut! Tommel opp!

Skriv en ny kommentar

Gina Sophie

Gina Sophie

25, Horten

24 år fra Horten. Jobber som personlig trener og fullfører en bachelorgrad i ernæring. Instagram: Ginaasophie

Kategorier

Arkiv

hits